Örömmel értesítünk, hogy megnyílt a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram online pályázati rendszere a 2024/2025-ös tanévre! A program magyar felmenőkkel rendelkező, diaszpórában élő pályázóknak szól.

 

Pályázatod magyar és angol nyelven egyaránt benyújthatod.

A teljes pályázati anyag beadásának határideje: 2024. január 31. – 23:59 (Közép-európai idő).

 

JELENTKEZÉS

 

Terveid közt szerepel, hogy pályázz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra? Lennének kérdéseid a pályázás menetével vagy a pályázati felület kitöltésével kapcsolatban? Csatlakozz online konzultációnk egyikéhez és kapj válaszokat kérdéseidre! A Tempus Közalapítvány december 5-én, 8:00-9:30 és 16:00-17:30 (közép-európai idő szerint) között pályázatíró konzultációt szervez, amelyek során kollégáink egy prezentáció segítségével ismertetik a pályázati folyamat lépéseit. Emellett, a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a platformmal, a határidőkkel és egyéb fontos részlettel kapcsolatban.

 

Az online konzultáció a Zoom felületén zajlik majd.  Ha szeretnél részt venni, kövesd az Ösztöndíjprogram honlapját, amelyen nemsokára közzétesszük a regisztrációs linket!

 

Reméljük, viszontlátunk a pályázóink között! Amennyiben kérdésed lenne, kérjük, keress bennünket a diasporascholarship@tpf.hu email címen.